Melyik betegségek ellen hatásos a híoszi masticha?

8. december 2022 Zuzana Kucková Nezaradené

ANONIM FELMÉRÉS EREDMÉNYE A híoszi mastichával kapcsolatos vélemények eltérőek. Az egyik oldalon ott vannak a tudományos tanulmányok és laboratóriumi vizsgálatok, melyek bizonyítják a masticha terápiás hatását, a másik oldalon viszont ott van sok szkeptikus ember véleménye, akik mindennemű természetes készítményt elutasítanak. Mi a legtanulságosabb forrásból, a mastichát használók valós tapasztalataiból indultunk ki. A mastichát használók […]

ANONIM FELMÉRÉS EREDMÉNYE

Crohnova choroba diagnostika

A híoszi mastichával kapcsolatos vélemények eltérőek. Az egyik oldalon ott vannak a tudományos tanulmányok és laboratóriumi vizsgálatok, melyek bizonyítják a masticha terápiás hatását, a másik oldalon viszont ott van sok szkeptikus ember véleménye, akik mindennemű természetes készítményt elutasítanak. Mi a legtanulságosabb forrásból, a mastichát használók valós tapasztalataiból indultunk ki. A mastichát használók körében elvégeztünk egy anonim felmérést, mely keretén belül a válaszadók különböző kérdésekre feleltek; nem csupán a mastichával kapcsolatos saját tapasztalataikról kérdeztük őket, de az egészségügyi állapotukról, a betegségük lefolyásáról, és a masticha mellékhatásairól is. A valós tapasztalattal rendelkező masticha felhasználók körében elvégzett anonim felmérés eredményét egy kis cikksorozat formájában publikáljuk.

BETEGSÉGEK ALAPJÁN TÖRTÉNŐ KIÉRTÉKELÉS

Ebben a fejezetben az anonim kérdőiv kiértékelésének azon részére fókuszálunk majd, mely a masticha terápia sikerességét összegzi különböző betegségek esetén. A betegségekből kiindulva a válaszadók visszajelzése szerint a következő kategóriákat határoztuk meg:

  • helikobakter pylori
  • gyomorfekélyek
  • gyomorégés
  • gyomorfájdalom / gyomorgörcsök
  • rossz emésztés, haspuffadás.

A felmérésen összesen 136 híoszi masticha felhasználó vett részt. A válaszadók közül 125 fehasználó, azaz a válaszadók 91,91%-a a masticha használata után javult egészségügyi állapotról számolt be.

HELIKOBAKTER PYLORI

Az összesen 136 válaszadó közül 59 válaszadó szeretett volna a helikobakter pylori fertőzéstől a híoszi masticha segítségével megszabadulni. Közülük 52 (88,13%) jellemezte az egészségügyi állapotát javultnak a masticha használata után. A masticha terápia pozitív eredményét 17 felhasználó orvosi vizsgálat vagy ellenőrző teszt segítségével is bizonyította.

Pár felhasználó visszajelzését megosztjuk Önökkel is :

Daniela, 58 éves: (helikobakter pylori)

“Azért tetszik nagyon a termék, mert természetes! A gyomorfájdalmam teljesen megszűnt és ez szuper!! Szeretném újból elvégeztetni a HP jelenlétét ellenőrző tesztet. A terméket a fiam is használja, aki szintén HP fertőzött. Mivel semmilyen mellékhatást nem okozott ez a termék, nagyon nagyra értékelem, segített, mivel már elmúlt a gyomorfájdalmam is! Ezúton köszönöm az ajándékot is – masticha tartalmú rágógumikat kaptam a masticha mellé!”

Névtelen, 40 éves: (helikobakter pylori, rossz emésztés, hasmenés)

“Amennyiben volt a szervezetemben, a helikobaktert meggyógyította. Ám a fájdalom megmaradt és a gyomromban és a vastagbelemben egysejtű parazitát találtak. Ez ellen a masticha hatástalan volt.”

A mastichával kapcsolatos további tapasztalatokat a – mastichával kapcsolatos tapasztalatok oldalon talál. Amennyiben helikobakter pylori baktériummal fertőzött és a masticha kúra felkeltette az érdeklődését, vagy a témával kapcsolatos további információt szeretne, tekintse meg a:

Teljeskörű masticha kezelés és a Termék – Masticha Active a helikobakter ellen oldalakat.

GYOMORFEKÉLYEK

A gyomorfekélyekkel kapcsolatban csupán 4 felhasználó jelzett vissza, ám mind a négy válaszadó pozitívan értékelte az egészségügyi állapotát – javultként jellemezték, ráadásul egy válaszadó (25%) orvosi látlelettel / teszttel alátámasztott eredményről, javulásról számolt be.

Pár masticha felhasználó visszajelzését megosztjuk Önökkel is :

Iveta, 51 éves: (gyomorfekély, helikobakter pylori)

“2014 augusztusában gyomorfekélyt diagnosztizáltak nálam, ez volt a kiváltó ok, miért kezdtem el mastichát használni. Öt hónap masticha használat után elvégeztem egy széklet tesztet (a tesztet mikrobiológiai vizsgálatra küldték tovább), a teszt negatív lett (a masticha használata előtt pozitív volt). Az egészségügyi állapotom javult, nem érzek felfújódást, a nehéz gyomor érzése és az étkezés utáni rosszulétek is megszűntek. Jól érzem magam.”

Janek, 57 éves: (gyomorfekély, fájdalom és gyomorégés)

“Elmúlt a gyomorfájdalom és a kellemetlen érzes is. Biztos vagyok benne, hogy még rendelni fogok mastichát, de sajnos most anyagi okokból ez nem lehetséges.”

További mastichával kapcsolatos visszajelzésekért látogatasson el a masticha tapasztalatok weboldalra.

Gyomorfekély esetén segít a Masticha Active.

GYOMORÉGÉS

A megkérdezettek közül 13 jelezte vissza, hogy gyomorégést tapasztal. A visszajelzések alapján 12 válaszadó jelezte (92,31%), hogy egészségügyi állapota javult. A válaszadók közül négy esetében orvosi vagy kontroll teszt alapján alátámasztott javulásról beszélhetünk. Íme néhány válaszadó visszajelzése :

Monika, 34 éves: (gyomorégés, helikobakter pylori)

“Abban az esetben, ha az antibiotikumos kezelés nem segít, vagy az antibiotikum a már HP által amúgy is megterhelt és igénybe vett gyomor számára nem járható út, a probiotikummal és aloe verával kombinált masticha használata jó döntés. Az étrend em megváltoztatása és annak aloe verával és masticha tablettával történő kombinálása segítségével javult az állapotom és csillapodtak a tünetek.”

Névtelen, 68 éves: (gyomorégés, rossz emésztés)

“A nehézségek megszűntek, a jövőre való tekintettel bizonyos ételeket korlátoznom kell.”

Még több masticha felhasználó visszajelzéséért tekintse meg a Masticha tapasztalatok oldalt.

A gyomorégés leghatásosabb ellenszerének a Masticha Active bizonyult.  Még több információt, akár a vásárlással kapcsolatban is a TermékMasticha Active oldalon talál.

GYOMORFÁJDALOM / GYOMORGÖRCSÖK

Az összes válaszadó közül 26 masticha felhasználó szenvedett gyomorfájdalomban vagy gyomorgörcsben. A masticha felhasználása után közülük 25 beteg, azaz 96,15% jelzett vissza a masticha egészségügyi állapotukra gyakorolt pozitív hatásáról.

Íme pár visszajelzés a masticha gyomorproblémákra gyakorolt hatásáról :

Vladimír, 57 éves: (gyomorfájdalom, gasztritisz)

“8 éve tartó problémám van az emésztőrendszeremmel, elsősorban haspuffadás és felfúvódás valamint étkezés után jelentkező gyomorfájdalom gyötör. Semmi nem segített, rengeteg mindent kipróbáltam. A mastichát annak ellenére merem ajánlani, hogy nekem nem 100 százalékosan segített. Mint kiegészítő kezelés hatásos.”

Névtelen, 37 éves: (gyomorfájdalom, helikobakter pylori)

“Jelentős javulás állt be. A helikobakterra vonatkozó kontrollvizsgálat és a kolonoszkópia még várat magára.

A többi híoszi masticha felhasználó visszajelzését a Masticha tapasztalatok weboldalon találja meg.

A gyomorfájdalom és gyomorgörcsök ellen ajánljuk a Sacharomyces boulardii és Lactobacillus reuteri DSM17648 probiotikummal dúsított Masticha Active használatát.  Még több információt, akár a vásárlással kapcsolatban is a Masticha Active oldalon talál.

EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK, HASPUFFADÁS

A visszajelzésekből kiderült, hogy 23 felhasználó emésztési problémákkal és gyakori haspuffadásban szenved. A masticha használat után jelentkező egészségügyi állapotuk javulását 23-ból 22 felhasználó jelezte vissza (95,66%). Csupán egy visszajelző nem tapasztalt semmilyen hatást a masticha használata alatt.

Néhány felhasználó visszajelzését megosztjuk Önökkel is :

Anna, 87 éves: (haspuffadás, helikobakter pylori)

“Javulás következett be. Megszűnt a gyomorégés.”

Mária, 56 éves: (haspuffadás, helikobakter pylori)

“Jelentős javulást érzek, megszünni látszanak a nehézségek, lassan visszatér az étvágyam is, s gyógyul a helikobakter pylori is.”

A további visszajelzések megtekintéséhez látogasson el a Masticha tapasztalatok oldalra.

Egészségügyi problémája megszüntetéséért használja a Masticha Active-ot.