Szállítás és fizetés

Szállítás

Minden megrendelést futárszolgálattal szállítunk ki 2030 Ft (ÁFA-val együtt), 17500 FT feletti megrendelések esetén a szállítás ingyenesen. A természetes étrend-kiegészítők megrendeléseit a termékoldalon feltüntetett határidőn belül szállítjuk ki. A szállítás általában a megrendelés visszaigazolásától vagy annak kifizetésétől számított 2-3 napot vesz igénybe .

A www.masticha.hu weboldalunkon jelenleg a következő szállítási módok közül választhat:

  1. Futárszolgálat

Ha különleges kívánságai vannak ( kívánt szállítási idő, szállítási cím adatai), akkor ezeket a megjegyzésben megadhatja.

Külföldi szállítás

Megrendelését a Magyarországon kívülre is ki tudjuk szállítani. Egyszerűen válassza ki a kosárban azt az országot, ahová az árut szállítani kell. A szállítási árat a szállítási cím alapján számoljuk ki. Külföldi megrendelések esetén meg kell adni egy telefonos elérhetőséget az adott országban.

Fizetés

Webáruházunkban fizethet:

  • Maestro, Mastercard, Visa és Visa Electron online fizetési kártyával a GoPay s.r.o. által üzemeltetett fizetési portálon keresztül
  • átutalás bankszámlára – a megrendelés létrehozása után elküldjük Önnek a szükséges fizetési adatokat az Ön e-mail címére. A megrendelést csak azután szállítjuk ki, hogy az összeg a számlánkon jóváírásra került
  • utánvétellel – ez a lehetőség csak a Szlovákiába szállított szállítmányokra vonatkozik

Ha bármilyen kérdése vagy különleges szállítási igénye van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba: 0901 747 878

Nem találta a választ a kérdésére?

Lásd a hasonló dokumentumokat, vagy lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen válaszolunk minden olyan kérdésére, amely a feltételekkel és a termékeinkkel kapcsolatban felmerül.

Írjon nekünk