fbpx

Masticha – a helicobacter gyilkosa

Mi a mastichamasticha

A masticha egy természetes készítmény, melyet a pisztáciafa (Pistacia Lentiscus) gyantájából nyernek ki. A híoszi masticha megnevezése onnan származik, hogy a masticha gyógyhatása bizonyítottan csupán a Híosz szigetén termő fa gyantájában található meg. A híoszi masticha elnyerte az Európai Unió által kiosztott Oltalom alatt álló eredetmegjelölés (PDO) címet is.

A MASTICHA HASZNÁLATA

A masticha már évezredek óta használatos készítmény a szájüreget érintő nehézségek esetén, Crohn-betegség és más, gyakran a helikobakter pylori fertőzés által kiváltott gyomor-és emésztőrendszert érintő megbetegedések esetén. Amennyiben a helikobakter pylori fertőzés kezeletlen marad, az komolyabb gyulladásos gyomorproblémákhoz, gasztritiszhez, gyomorfekélyhez vagy akár gyomorrákhoz is vezethet. A helikobakter fertőzés elkerülése érdekében már a tünetek megjelenése után, a fertőzés kezdeti fázisában fontos a pontos probléma felismerés.A helikobakter fertőzés tünetei közé tartozik a gyakori gyomorfájdalom, gyomorgörcs és gyomorégés. Ha mellékhatások nélkül, természetes úton szeretné megúszni a fenti problémákat, Önnek a masticha a legjobb megoldás.

A masticha előnyei

✓ természetes terápia mellékhatások nélkül

✓a könnyebb és gyorsabb lefolyású fertőzések esetén nem szükséges orvosi beavatkozás (a helikobakter pylori fertőzés már otthon is kimutatható, ehhez csupán egy Helikobakter tesztre van szüksége)

✓gyomorproblémák során természetes prevencióként is szolgál

✓ elégedett felhasználók sokasága, akik a mastichára esküsznek

✓ hatásai klinikailag bizonyítottak.

ÜGYFELEINK TAPASZTALATAI A MASTICHÁVAL

A masticha kedvező hatásait bizonyítják azoknak az anonim kérdőíveknek az eredményei is, melyeket rendszeresen végzünk az ügyfeleink körében. Visszajelzéseikben az ügyfeleink 82%-a az egészségügyi állapotuk javulásáról számolt be a masticha használata során, míg ezen ügyfelek 13%-a jelezte, hogy a masticha kúra befejeztével tünetmentessé váltak. A többi ügyfelünk visszajelzéséből kiderült az is, hogy ők is javulást tapasztalatak a masticha alkalmazása alatt.

 

Katalin (életkora 36 év) – a híoszi masticha havi szedése után:

“Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár évente egyszer prevenciós céllal is. A masticha egy csodaszer. Az antibiotikumos kezelés során teljesen felborítottam a szervezetem egyensúlyát, pedig nem is szerettem volna ilyen kezelést kapni. A kezelés alatt szigorú diétát követtem, kerültem a húst, a tejtermékeket, édességet, kovász nélküli kenyeret sütöttem, rengeteg zöldségeket (főleg a zöldeket), pórét, foghagymát, gyógyteát, tiszta vizet fogyasztottam. Bíztam benne és nyugodt voltam.

Az eredmények egy hónap masticha használata után tökéletesek voltak, a helikobakter teszt negatív lett, míg 7 napos antibiotikumos kezelés után a teszt pozitív maradt.”

 

Erzsébet, 60 éves

Refluxom és megemelkedett gyomorsavam vol. Éjjel néha rázott a hideg. Aritmiám is volt, majd egy fél év után a székletemből helikobakter fertőzést mutattak ki. A háziorvosom gyomorsav elleni gyógyszert és 2 felé antibiotikumot írt fel, melyet egy hétig kellett szednem. Az első héten jól éreztem magam, de a második héten kezdődtek a bajok. Féltem már enni is, 4 kg-t fogytam egy hét alatt, enni csakis a gyomorsav elleni gyógyszerekkel tudtam, ám azoktól 100/50-re csökkent a vérnyomásom, ezért folyton szédültem. Amint elhagytam a gyomorsav csökkentő gyógyszert és elkezdtem használni a mastichát (3×2 tablettát naponta), a felfuvódás azonnal elmúlott. Nincs túl sok gyomorsavam, ami jelen esetben megfelel. A vérnyomásom visszatért 110/70-re, és elmondható, hogy sokkal jobban érzem magam.”

 

Daniela, 34 éves

Tökéletes kombináció az S. Boulardii-val együtt. Hatása tökéletes hasmenés esetén. Mint gyógyszerész csak ajánlani tudom. Nekem is segített – folyton nehéz emésztés gyötört, nehezen és hosszan emésztettem, melyet gyakran gyomorégés is kísért. Nem egész két hét használat után a problémám elmúlt, ráadásul még a hízás is abbamaradt. Az emésztésem már észrevétlenül működik, így többé nem nehezíti meg az életem. Köszönöm.

MASTICHA TERMÉKEK KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PANASZOK KEZELÉSÉRE

A masticha különböző formában fordul elő attól függően, hogy milyen konkrét egészségügyi problémára kell megoldást nyújtania. A masticha antibakteriális hatásai az egész emésztőrendszerre hatnak, kezdve a szájüreggel egészen a gyomorig.

Komplex

masticha kúra


masticha-kura-komplet-v1

MIKOR VAN RÁ SZÜKSÉG?

A teljeskörű masticha kúrát a következő tünetek esetén ajánlott elvégezni: gyomorfájdalom, gyomorgörcsök, gyomorégés, helikobakter pylori fertőzés, gyomorgyulladás, gyomorfekély, a gyomor helytelen működése és rossz emésztés.

MILYEN TERMÉKET VÁLASSZON?

Masticha terápia-az emésztőrendszer komplett védelmére szolgál. Már a szájüregtől kezdődően fejti ki antibakteriális hatását. A masticha kúraval kapcsolatos további információért keresse fel a Masticha kúra weboldalt.

HELIKOBAKTER PYLORI, CROHN-BETEGSÉG

helikobacker pylori

 MILYEN TERMÉKET VÁLASSZON?

Masticha Active – természetes terápia az Ön gyomrának. A Saccharomyces boulardii értékes gombáinak és a Lactobacillus reuteri DSM17648 -nak köszönhetően a Crohn-betegség és a helikobakter fertőzés elleni leghatásosabb természetes készítményei közé tartozik. A Masticha Active-val kapcsolatos további információért keresse fel a Masticha Active weboldalt.

FOGÍNYSORVADÁS, SZÁJÜREGGEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁK

Masticha a paradentóza

 

MILYEN TERMÉKET VÁLASSZON?

Masticha fogkrém + masticha tartalmú rágógumi + masticha kristályok – a szájüreggel kapcsolatos problémák, romlandó fogak, vérző fogíny, fogínysorvadás elleni leghatásosabb kombináció a masticha fogkrém és masticha tartalmú rágógumi együttes használata. Szabaduljon meg a szájüregét érintő problémáktól a Masticha fogkrém, Masticha rágógumi és Masticha kristályok segítségével.

Szerezzen több információt a fogínysorvadásról és a szájüreget érintő további problémákról.

AZ EREDETISÉG GARANCIÁJA

Mastic Groowers asocciationA www.masticha.hu webáruházaaz egyetlen hivatalos viszonteladó, mely eredeti híoszi mastichát forgalmaz Magyarországon.

0