fbpx

Szabaduljon meg a Helicobactertől éa a gyomorpanaszoktól természetes úton

Masticha active, hioszi masticha + S.boulardii

Az emésztési panaszok enyhülését várja? Akkor a masticha activot keresi!

A Masticha Active egy természetes termék az olyan emésztési nehézségek és gyomorpanaszok enyhítésére, melyeket helicobacter pyroli okoz, gasztritisz, reflux vagy peptikus fekélyek esetén. A Masticha Active egyesíti az eredeti chiosi mastichát- antibakteriális anyag több mint ezeréves tradícióval a klasszikus gyógyászatban – a barátságos probiotikus hatású S.boulardii élesztőgombát és a Lactobacillus reuteri DSM17648 törzset.

Ez az egyedi kombinációja a három természtes anyagnak megtisztítja a gyomrot a nemkívánt patogénektől és mindemellett hozzájárul a harmonikus bélrendszeri mikroflóra helyreállításához. A Masticha Active megérkezett emészétése egészségéjért!

Kinek ajánlott a masticha active?

  • Helicobacter pylori fertőzésben, gasztririszben, refluxban, vagy egyéb hasonló gyomorpanaszokban szenvedőknek
  • olyanoknak, akik nem szeretnék mellékhatásokkal rendelkező antibiotikumkúrának alávetni magukat
  • olyanoknak, akik antibiotikus kezelésnek vetették alá magukat, de nem megfelelő végeredménnyel – a helicobacter nem tűnt el
  • olyanoknak, akik előnyben részesítik a jólbevállt természetes gyógyászatot

3 ok, amiért a Masticha Active mellett kellene döntenie

  1. A Masticha Active természetes termék mindenféle mellékhatás nélkül (az antibiotikumokkal ellentétben, melyek károsítják a gyomor egészséges környezetét)
  2. Erősebb hatású mint az átlagos masticha (mivel aktív S.boulardii és Lactobacillus reuteri DSM17648 által dúsított kultúrát tartalmaz)
  3. Megbízható termék (több mint 95% elégedett ügyfél)

Tapasztalatok a masticha activeról

Eszter, 45 éves

“A masticha sokat segített,teljesen eltávolította a problémámat a 3 hónapos rendszeres szedéssel.”

Joszef, 48 rokov

“Javult a közérzetem, de a helicobacter tesztek egyelőre még csak várnak rám. Saját tapasztalatom alapján szeretném a mastichát ajánlani mindenkinek, aki olyan egészségügyi problémákkal küzd, mint a gyomorégés vagy a helicobacter fertőzés stb. Nem állítom, hogy mindenkinek segít majd, de én elégedett vagyok és sokkal jobban érzem magma.”

Virág, 20 rokov

“A masticha előtt antibiotukumot szedtem, ami nem segített. A hatást nagyon pozitívan értékelem. Maximálisan elégedett vagyok.”

Zoltán, 42 rokov

“Teljességgel szuper. A kezelés végeztével és a negative teszt után több ismerősömmel is e-mailben tudattam a jó hírt. Meg voltam lepődve, hogy mennyien küzdenek ilyen, vagy hasonló problémákkal.”

Anita, 46 rokov

“Az antibiotikumok nem segítettek, sőt romlott az állapotom. A masticha azonban segített, továbbra is szedem. Lényeges javulás állt be, a fekély begyógyult, a HP tesztek eredményeire még várok”

0