fbpx

Tapasztalatok a mastichával

Tapasztalatok a mastichával

Ezen az oldalon valódi emberek valódi tapasztalatait olvashatják a híoszi mastichával (mastiha, mastika) kapcsolatban, melynek használata különböző gyomor panaszok esetén ajánlott, leginkább a helicobacter pylori általi fertőzés esetén. A felhasználók reakciói egy anonim közvélemény kutatásból származnak, ahol is saját tapasztalataikat értékelték a híoszi mastichával.  A weboldal működésének ideje alatt a vásárlók, akik kipróbálták a híoszi mastichát, többnyire dicsérőreakciókat közöltek.

Masticha Active

Miriam, 39 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorégés, gyomorfájás:

“Mindenkinek ajánlom, édesapámnak segített.“

Veronika, 42 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorfájás:

“Egyelőre javulást látok, még nem voltam kontroll vizsgálaton.”

Beatrix, 64 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorfájás és görcsök:

“A gyomorüreg erős fájdalma miatt sokszor voltam kórházban a helicobacter pyroli csökkentése okán – gyakran szedtem antibiotikumot (ha ez nem lenne elég, még antibiotikum allergiám is van és lisztérzékeny vagyok), a kezelés hosszadalmas volt és a problémák mindig visszatértek. Végre egy természetes és nem komplikált gyógymód 100%-os hatással még lisztérzékenyeknek is! Elmúlt a fájdalom, nincs többé HP sem gyomorégés. Teljesen elmulasztotta a fájdalmat és a gyomorgörcsöket.”

Erika, 34 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori:

“A gasztroenterológus igazolta a HP jelenlétét, ezt követően antibiotikumos kezelés következett, amely nem használt. Nem akartam ismét antibiotikumot szedni, így más alternatívát kerestem az interneten. Nagyjából 4 heti masticha használat után javulást érzékeltem, 6 hét elteltével pedig HP tesztet végeztem székletmintából, az eredmény pedig kellemesen meglepett – negatív lett JMindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ezt a gyógymódot, amennyiben HP problémákkal küzd, nekem személy szerint segített, és ennek nagyon örülök, hiszen nem szerettem volna antibiotikumot szedni, mert nehezen viseltem. Nagyon remélem, hogy a problémák nem térnek vissza.”

Ivett, 51 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorfekély:

“2014 augusztusában gyomorfekélyt állapítottak meg nálam, ez volt az ok, amiért elkezdtem a masticha szedését. 5 hónapnyi használat után ismét székletmintás tesztet végeztem (a tesztet mikrobiológiai kivizsgálásra küldtem), negatív lett (a masticha szedése előtt pozitív volt). Az egészségügyi állapotom sokat javult, már nem érzek felfúvódást, nehéz gyomor érzésem sincs és az ételektől sem émelygek. Jól érzem magam.”

Janka, 61 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorfájás, emésztési zavarok:

“A probiotikummal dúsított kapszulákat a helicobacter fertőzés antibiotikumos kezelés után szedtem és gyomor adenómát állapítottak meg. A két hónappal későbbi vizsgálat során a doktornő azt mondta, ez nem is az a gyomor, amit előtte látott. Biztos vagyok benne, hogy a masticha javított az adenoma állapotán is, amely majdnem teljesen eltűnt. Nagy javulás állt be az állapotomban. A mastichával nagyon elégedett vagyok, ha még lennének hasonló problémáim, biztosan visszatérnék hozzá.”

Anonim, 29 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, rossz emésztés, émelygés:

“Problémáim vannak a bélrendszeremmel és gyomrommal, így a probiotikumos kapszulák jó választásnak tüntek az antibiotikum kúra után. Nem vagyok biztos benne, hogy a helicbactert az antibiotikumok vagy a masticha irtották ki, de a nehézségek hónapokig tartottak, még most sem vagyok teljesen rendben, de nagy hitet vetettem a mastichába, talán az segített, de nem tudom biztosan megmondani.”

Denise, 34 éves, egészségügyi problémák: hosszúéves emésztési zavarok és ciszta:

“A mastichát nagyon jól értékelem, segített így biztosan visszatérek majd hozzá. A masticha nem csak az emésztésemen segített, hanem a cisztán is, amellyel már régen küzdöttem, de a szedés következtében felszívódott.”

Diana, 29 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorfájás, felfúvódás:

“Antibiotikumos kezelés után vagyok, de nem volt választásom. Az antibiotikumok után 2 hét szünetet tartottam, majd elkezdtem a mastichát. A fájdalom megszűnt, sokkal jobban érzem magam.”

Miriam, 43 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori:

“Korábban klasszikus antibiotikum kúrában részesültem. A kezelés sikeres volt, de egy idő után a probléma visszatért. Most elégedett vagyok.”

Mónika, 46 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorégés, rossz emésztés, hasmenés:

“Az antibiotikumok nem használtak, sőt rontottak az állapotomon. A masticha segített, így továbbra is szedem. Lényeges javulás állt be, a fekély begyógyult, a HP tesztek eredményére még várok.”

Anonim, 59 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, nehéz gyomor érzés, nyomás a gyomorban, felfúvódás:

“A híoszi mastichához egy tesztert is kaptam,két és fél hónap múlva rájöttem, hogy negatív az eredménye.”

Jani, 41 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyenge emésztés:

“Lényeges javulás.”

Miriam, 40 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyomorégés, gyomorfájás:

“Nagy elégedettség. Melegen ajánlom.”

Anonim, 39 éves, egészségügyi problémák: görcsök,émelygés, étvágytalanság:

“Javulás állt be, de végül úgy is antibiotikumos kezelésre volt szükség.”

Anonim, 37 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, gyakori hasmenés:

“Az emésztés javulása.”

Anonim, 58 éves, egészségügyi problémák: helicobacter pylori, reflux, nyelőcső megbetegedés:

“A híoszi masticháról a vizsgálatot végző gasztroenterológustól hallottam és az interneten fedeztem fel. Semmilyen mellékhatást nem észleltem a masticha szedése alatt, sőt az emésztés javulását tapasztaltam. Csupán ajánlani tudom, hogy ne becsüljék alul a test kellemetlen jeleit (csuklás, reflux, hosszadalmas köhögés stb.), és mihamarabb keressenek fel egy szakembert a diagnózis felállítása végett.”

0