Masticha Active értékelése

Olvassa el az ügyfeleink tapasztalatait, akik a Masticha Active terméket választották.

Visszatérő gyomorbántalmak (gyomorgyulladás) miatt, gyógyszeres kezelés helyett keztem el szedni. Problémáim javulását pár napon belül éreztem, panaszaim enyhültek, visszatért az erőm és ezáltal a hangulatom is sokkal jobb lett! Természetesen étel, ital korlátozásokat is betartom, de korábban ez önmagában nem volt elég. Most tartok a kúra felénél és remélem maradandó javulást lesz!
Györgyné K.
JÓ TAPASZTALATOM VAN A SZERRŐL!
Zszusanna S.
Tökéletesen rendbehozta a dolgot
Szijarto Karoly
Mindenkinek szívből ajánlom,csodát tett a gyomrommal pedig nagyon sok,összetett problémám volt. :) Sok szenvedéstől mentett meg :)
Kitti Török
Helicobacter pozitivitást követően antibiotikum kezelésben részesültem. Az eredmény sajnos ismét pozitív maradt.Akkor döntöttem, hogy az ismételt antibiotikum kúra helyett a természetes terápiát alkalmazom.Pár nap múlva panaszain eltűntek. Jobb bordaív alatti fájdalom, gyomor égés.Jelenleg a második dobozzal szedem. Kontroll szűrés még nem történt, de az életminőségem kifejezetten javult.
Gabriella

Önnek is segített a Masticha Active?

Az Ön személyes tapasztalata segíthet a következő érdeklődőknek eldönteni hogy a Masticha Activeot választja a problémája megoldására.

Értékelés hozzáadása

Pavol Bojda zakladateľ firmy Apothecary

Az Ön értékelése nagyon fontos számunkra. Segít újítani a termékeken és az Önök visszajelzése segít javítani a szolgáltatásokon. Az összes értékelésért nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük!