Masticha Active– Probiotikummal dúsított kioszi masticha Eredeti híoszi masticha a Saccharomyces Boulardii barátságos élesztő aktív kultúrájával és a Lactobacillus reuteri DSM17648 törzs speciális törzsével dúsítva. Egyedi termék kivételes összetétellel. A Saccharomyces boulardii probiotikus élesztőgombák elősegítik a masticha hatását a Helicobacter pylori elleni küzdelemben és a gyomorfekély gyógyításában, valamint segítenek megelőzni az emésztési zavarokat és a bélproblémákat. A Saccharomyces boulardii egy speciális probiotikum, mely ellenáll az antibiotikumnak, az erős gyomorsavaknak valamint a masticha antibakteriális hatásának is. A Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívan befolyásolja a terápia idejét." />

2x Masticha Active + ingyenes helicobacter teszt

29 900 Ft 27 400 Ft

Masticha Active– Probiotikummal dúsított kioszi masticha

Eredeti híoszi masticha a Saccharomyces Boulardii barátságos élesztő aktív kultúrájával és a Lactobacillus reuteri DSM17648 törzs speciális törzsével dúsítva. Egyedi termék kivételes összetétellel.

A Saccharomyces boulardii probiotikus élesztőgombák elősegítik a masticha hatását a Helicobacter pylori elleni küzdelemben és a gyomorfekély gyógyításában, valamint segítenek megelőzni az emésztési zavarokat és a bélproblémákat. A Saccharomyces boulardii egy speciális probiotikum, mely ellenáll az antibiotikumnak, az erős gyomorsavaknak valamint a masticha antibakteriális hatásának is.

A Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívan befolyásolja a terápia idejét.

> A termék raktáron van
> 24 órán belüli csomagfeladás
> 17500HUF feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

Leírás

Masticha Active – természetes antibiotikum probiotikumokkal

Jelenleg a leghatékonyabb termék a chiosi mastichával kombinálva a piacon.  A Saccharomyces Boulardii probiotikus élesztőgombák elősegítik a masticha hatását a Helicobacter pylori elleni küzdelemben és a gyomorfekélyek gyogyításában, valamint segít megelőzni az emésztési zavarokat és a bélproblémákat.

A Lactobacillus reuteri DSM17648 pozitívan befolyásolja a terápia idejét.

A hiószi masticha és a probiotikus élesztőgombák együttes hatása

A baktericid anyagok hatása, melyeket a masticha tartalmaza helicobacter  elleni küzdelemben több szaktanulmányban és szaklapban is kimutatott, mint például a The New England Journal od Medecine, vagy a Science direct szakportálon.

Elsőként Huwez és társai mutatták ki, Marone és társai által készített laboratóriumi tanulmányban leírták a patogének eradikációját, méghozzá 50-90% arányban a preparátum koncentrációjától függően.

A Saccharomyces Boulardii egy olyan élesztőgomba, mely dél-kelet Ázsia trópusaiból származik. Elsőként az elmúlt évezred huszas éveiben izolálta el a francia Henri Boulard a licsi terméséből – a kínai licsiszilvából és  a magosztánból- királygyümölcsből.

A Saccharomyces Boulardii 37 celzius foknál gyarapodik és nem szisztematikus, ami annyit jelent, hogy csupán az emésztőrendszerben marad, nem jut át az emberi test egyéb részeibe. Az effektivitásának a gyomor és bélrendszeri problémák  gyógyításában rengeteg kétfázisú tanulmányt szenteltek. Jellegzetes pozitív hatása az alábbi betegségek esetében dokumentált gyomorfekélyek, Crohn betegség, helicobacter pylori általi fertőzésnél. Bizonyított a szimptómák javulása különböző akut hasmenéses megbetegedéseknél, és a  clostridium difficile bacterium általi ismételt fertőzéseknél. Használata javallott utazási hasmenéseknél is, ahol a hatását például  Lynne vagy McFarland tanulmányai részletezik.

A Ssaccharomyces Boulardii több tanulmány alapján is hatékony megelőzésként szolgálhat antibiotukumkezeléses hasmenés ellen felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

A masticha összekapcsolása a Saccharomyces boulardii élesztő és a Lactobacillus reuteri DSM17648-el egy természetes anyag érdekes kombinációját hozza létre a gyomor és az élesztő egészségére, amely nem befolyásolja a masticha lehetséges antibiotikus hatásait. Ezt a kombinációt egy speciális Lactobacillus reuteri DSM17648 törzs egészítette ki, amely elősegíti a terápia idejét, és ellenálló a masticha antibiotikumos hatásaival szemben. Ezért lehetséges ezeket a szereket egyetlen készítményben használni.

Masticha Active – masticha-activeJavallott adagolás

A Masticha Active mint étrendkiegészítő minimum 20 perccel eves előtt adagolandó.

A Masticha Active ajánlott adagolása:

 •  3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas
 •  4 és 5 éves gyermekek, terhes és szoptató nők: csak az orvosával folytatott konzultációt követően használható
 •  6 és 10 éves gyermekek: az ajánlott adagolás 2 x 1 kapszula
 •  11 és 14 év közötti gyermekek: az ajánlott adagolás 3 x 1 kapszula
 • 15 éves és idősebbek: az ajánlott adagolás 3 x 2 kapszula (alap adagolás)

Az ajánlott napi 3x 2 kapszula adagolással ez a masticha kezelési csomag 33 napos használatra elegendő.

Hogyan erősítheti meg a Hioszi masticha hatását?

almaecet

ALMAECET– a mastichával együttesen javasoljuk. Stimulálja a gyomorsavak és gyomorenzimek termelődését, melyek szükségesek az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. Az almaecet segíti a chiosi masticha hatását, hiszen ennek megfelelő működéséhez a gyomorsavak termelődése nélkülözhetetlen.

Javallott adagolás:keverjen össze egy 1 teás-vagy evőkanál ecetet 2-3dcl vízzel és igya meg, ideálisan még eves előtt. Használja napi 1-3 x alkalommal. Ne legyen szűrve, ideálisan üledékkel a palack alján. Abban az esetben, ha gyomorfekéllyel küzd vagy a gyomor nyálkahártyájának gyulladásával, előbb a chiosi masticha fogyasztásával kezdje, az almaecetet cask később iktassa be, a masticha szedésének 10 napjával.

További információk

ÖSSZETÉTEL

Kioszi masticha – 250 mg, Saccharomyces boulardii – 75 mg, mikrokristályos cellulóz – 25 mg, cellulóz kapszula

SÚLY

45 g (+-5%) v každom balení

TÁROLÁS

Zárt csomagolásban száraz helyen max. 25°C-ig tárolandó.

GYÁRTÓ

APOTHECARY s.r.o., Szlovákia

SZÁRMAZÁSI HELY

Kioszi masticha – Görögország, Kiosz szigete, Saccharomyces boulardii – Bulgária

FIGYELMEZTETÉS

6 éven aluli gyermekek, várandós és szoptató nők csak orvosi utasításra használhatják. Alacsony vérnyomás esetén illetve vérnyomáscsökkentő gyógyszer együttes használata esetén legyen körültekintő. A kioszi masticha meggátolja az LDL koleszterin oxidációját és annak erekben történő későbbi lerakódását, ezzel közvetlen csökkenti a magas vérnyomást. Gyanta allergia esetén fogyasztása szintén nem ajánlott. Probiotikummal dúsított kioszi masticha – Masticha Active probiotikus élesztőt tartalmaz, mely használata centrális érkatéterrel rendelkező páciens esetében nem ajánlott.

2x Masticha Active + ingyenes helicobacter teszt termékről 28 értékelés

 1. Endréné Kajdi (megerősített tulajdonos)

  Én már egy 50 napos kúrán túl vagyok. Kontroll vérvizsgálat volt Helicobakter pryoli miatt. Az előzőhöz képest nagyon sok változás volt. Sajnos még a gyógyulás messze van. Mivel a gyógyszeres kezelést nem birtam ezért kerestem más alternativ megoldást.

 2. Dóra Anikó

  300 száz kapszulát szedtem be feleslegesen, jó drágán, kevés keresetből, semmit nem használt,ugyan úgy fáj a gyomrom mellett. 😥

 3. Tímea (megerősített tulajdonos)

  Szuper jó!

 4. Hajnalka Petőné Szabolcsi (megerősített tulajdonos)

  Kiváló termék.

 5. Barbara (megerősített tulajdonos)

  Használni látszik

 6. Ágnes (megerősített tulajdonos)

  1 éve kezdődtek gyomor panaszaim.
  Helikobaktériumra rengeteg antibiotikumot szedtem, sikertelenül.
  1 hónapja szedem,jelentősen javultak a panaszaim.

 7. Petra S. (megerősített tulajdonos)

  3 hete használom a terméket, jelentős javulást érzek a savlekötött teljesen elhagytam. Mindenkinek csak ajánlani tudom

 8. Katalin P. (megerősített tulajdonos)

  Egy hét után jelentősen csökkentek a refluxos panaszaim, harmadik héten szinte teljesen megszüntek ezek a panaszok.

 9. Mónika Mészölyné Polgár (megerősített tulajdonos)

  Áttekinthető könnyű megrendelés,gyors kiszállítás.

 10. Csilla B. (megerősített tulajdonos)

  Azért adok csak 4 pontot, mert a gyomorégésemet nem szűntette meg, viszont a gyomorfájdalmam igen.

 11. Anonim (megerősített tulajdonos)

  lassan , de használ

 12. Erika (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó!

 13. Anikó Kátai (megerősített tulajdonos)

  Antibiotikum szedés után használtam heliko bakter ellen. Negatív lett a tesztem. Most koleszterin csökkentés szedem. Jó termék. Nagyon gyors csomagküldés.

 14. Alexandra Kuruc (megerősített tulajdonos)

  ?

 15. Edina U. (megerősített tulajdonos)

  A gyomorpanaszaim,a savképződés nagyrészt megszüntek.1 hónapja használom kúraszerűen.

 16. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó!

 17. Attila Csordás (megerősített tulajdonos)

  Még nem igazán tapasztaltam átütő változást. Igaz még csak az egyik doboz fogyott el. Többet tudok mondani a kúra lejártával. Reménykedem még, hogy tényleg használ, nem csak pénzkidobás volt.

 18. Anonim (megerősített tulajdonos)

  3 hete szedem a helicobactérium pylori még nem ellenőriztem vissza. Sajnos a gyomorégésemen nem változtatott

  • Mária Richtáriková (store manager)

   Jó napot,
   a gyomorégés hosszú távú probléma, amelynek megoldása is hosszabb ideig tart. Szükséges az étrend változtatása is. Kezdje el a psyllium szedését, egyen kisebb adagokat. Írjon nekünk e-mailt az info@masticha.hu e-mail címre, hogy több tanáccsal tudjuk ellátni Önt és az étrend össze állításában is segítünk. Folytassa a masticha használatát.

 19. Mária Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  A Masticha Aktív nagyon szépen rendbe hozta a gyomromat és a beleimet. Sajnos a helicobactert nem irtotta ki teljesen. Sokkal jobb a közérzetem, az antibiotikumos kezeléssel továbbra is kombinálni fogom. Köszönöm

 20. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Üdv minden leendö vásárlónak, én kb 3 hete szedem a kapszulákat. Abszolút pozitív a hatása, elmultak a gyomor panaszaim és a közérzetem teljessen meg javult .

 21. Orosz Erika

  Nekem sokat segített ajánlom mindenkinek akinek emésztési gondjai vannak és gyulladások

 22. Éva (megerősített tulajdonos)

  Már több, mint a felét beszedtem a kúrának, sokkal jobban vagyok, mint azelőtt. Savlekötő gyógyszert egyáltalán nem szedek mellette. A kúra végén a teszt eredményét én is nagyon várom.

 23. Gábor S. (megerősített tulajdonos)

  Igazából még nem tudok véleményt nyilvánitani mivel még nem fejeztem be a kurát és controll sem történt de bizom benne hogy jó lesz.

 24. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Helicobaktérium ellen kezdtem el szedni.A panaszaimat, 3 héten belül megszüntette.

 25. Pálné H. Ilona (megerősített tulajdonos)

  Pozitív helikobakter teszt után találtam rá a Masticha active kapszulára, amelyből beszedtem egy kúrát és a kontroll teszt negatív lett. Ennek nagyon örültem, mert az erős antibiotikumok mellékhatásait így nem kellett elszenvednem.
  Most rendelek 4. alkalommal Mastichát, amellyel -csökkentett dózisban- megelőzhetem az emésztési panaszaimat. Nekem bevált, ajánlottam már másoknak is !

 26. Anonim (megerősített tulajdonos)

  nem tudom megítélni az ár-érték arányt

 27. Mihály (megerősített tulajdonos)

  Hosszú ideje szedem a gyomorsavcsökkentő szereket, de a masticha segítségével 1,5 hónapja egy darabot sem kellett bevennem. Gyomorpanaszaim elmúltak. Bizakodom, hogy a gyógyszereket el tudom hagyni teljesen.

 28. Nagyné Murányi Cecília

  73 éves nő vagyok. Émelyegtem, hányingerem, nagyon erős gyomorfájdalmaim voltak, a székletemben vér volt. A gyomortükrözés gyomorhurutot, helicobacter pylori fertőzést állapított meg. Az orvos kétféle antibiotikumot és savlekötőt írt fel. A gyógyszerektől olyan rosszul lettem – gyengeség, zavartság, émelygés – hogy három nap után abba kellett hagynom. Ezután találtam rá az interneten a mastichára. Két doboz Masticha Active-t szedtem be bio almaecettel. Már a masticha szedése közben az állapotom sokat javult: elmúlt a gyomorfájásom, rendeződött az étvágyam, nem émelyegtem. A kúra végeztével a tesztem pedig negatív lett.
  Hálásan köszönöm a segítséget mindazoknak, akik a gyógyulásomat lehetővé tették!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

0