fbpx

Alap masticha kúra

46 100 Ft 41 100 Ft

Kedvező alapcsomagunk tartalma, amely a masticha erejével komplex hatást gyakorol az emésztőrendszert érintő problémákra:

3x Masticha Active
2x Helicobacter teszt

> A termék raktáron van
> 24 órán belüli csomagfeladás
> 17500HUF feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

Leírás

Mi a Masticha alapkúra

A masticha alapkúra egy mastichát tartalmazó készítményekből álló termékcsomag. Ezt a masticha kúrát az emésztőrendszeri és gyomorproblémák széles soránál érdemes alkalmazni, ugyanis a különböző típusú maszticha termékek használata biztonságos hatást gyakorol az emésztőrendszerre és a gyomorra.

Mire szolgál a Masticha alapkúra

A masticha alapkúra több emésztéssel és gyomorral kapcsolatos nehézség megfékezésére alkalmas, amik közül megemlíthető:

Miért érdemes a Masticha alapkúra mellett dönteni

A masticha alapkúra azoknak lehet jó választás, akiket emésztőrendszeri és gyomornehézségek gyötörnek és nem közömbös számukra a saját egészségük. A masticha alapkúrát a leghatékonyabb, valódi Hioszi mastichát tartalmazó termékekből állítottuk össze (3x Masticha Active), és az ügyfelek tapasztalatai alapján a bevált természetes terápiás módszerek közé tartozik.

Miért érdemes az Alap masticha kúrát választani

Sok esetben előfordul, hogy a műfogsorral vagy fogpótlással rendelkezők megrendelik a Komplex masticha kúrát, de nem tudják az egészet felhasználni, mivel számukra a masticha kristályok és a masticha rágógumi nem megfelelő. Ezért állítottuk össze azt a szintén kedvező Alap masticha kúrát, melyből kiiktattuk a masticha kristályokat és masticha rágógumit.

A Masticha alap kúra adagolása és a használat időtartama

 •  3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas
 •  4 és 5 éves gyermekek, terhes és szoptató nők: csak az orvosával folytatott konzultációt követően használható
 •  6 és 10 éves gyermekek: az ajánlott adagolás 2 x 1 kapszula
 • 11 és 14 év közötti gyermekek: az ajánlott adagolás 3 x 1 kapszula
 •  15 éves és idősebbek: az ajánlott adagolás 3 x 2 kapszula (alap adagolás)

Az ajánlott napi 3x 2 kapszula adagolással ez a masticha kúra csomag 50 napos használatra elegendő, ez az optimális idő az eredmények elérésére.

 

Kiegészítő információk az Alap masticha kúráról

Az alap masticha kúra egy kedvező termékcsomag, amely az emésztőrendszer különböző gyomorproblémákból fakadó nehézségeinek teljes terápiáját célozza meg. A Masticha alapkúra a Komplex masticha kúrával szemben nem tartalmaz masticha kristályokat és masticha rágógumit, így ez a kúra ideális megoldás lehet a műfogsorral vagy fogpótlással rendelkezők számára, akiknek a kristályok és a rágógumi rágása jelentős problémát okozna.

Az alap masticha kúra előnyei:

természetes gyógymód orvosok és kémiai antibiotikumok nélkül

✓lehetőséget nyújt a helicobacter jelenlétének felmérésére 2 db ellenőrző teszt alapján, mindezt az otthonunk kényelmében

✓komplex hatást fejt ki az emésztőrendszer és a gyomor problémáira

✓ideális a műfogsorral vagy fogpótlással rendelkezők számára(nem tartalmaz rágógumit és kristályokat)

✓kedvező ár

 

 

A Masticha alapkúra csomag tartalma:

 

masticha-active3x Masticha Active – Eredeti híoszi masticha a Saccharomyces Boulardii barátságos élesztő aktív kultúrájával és a Lactobacillus reuteri DSM17648 törzs speciális törzsével dúsítva. Egyedi termék kivételes összetétellel.

 

 

 

 

 

 

helikobakter pylori teszt2x Helicobacter teszt– magas érzékenységű teszt, amely a helicobacter szervezetbeli jelenlétének a megállapítására szolgál, amit az otthon kényelmében, orvosi látogatás nélkül is elvégezhetünk, eredménye pedig összehasonlítható pontosságú a laboratóriumi tesztekével. A teszt kiértékeléséhez mindössze 10 percre van szükség.

Hogyan fokozzuk a Hiosz masticha hatását?

almaecetALMAECET – javasoljuk a szedését a masticha kúrát kiegészítve. Stimulálja az emésztőnedvek és enzimek termelődését, amelyek az emésztőrendszer helyes működéséhez szükségesek. Az almaecet támogatja a Chios masticha hatásait, melyekhez szükségszerű a megfelelő emésztőnedv-termelődés.

Ajánlott adagolás: keverjen egy teáskanál vagy evőkanál ecetet 2-3 dcl vízbe és igya meg, ideálisan eves előtt. Fogyassza naponta 1-3 alkalommal. A legjobb a szűretlen almaecet, kis lerakódással az üveg alján. Bio minőségű almaecet elérhető a mi webáruházunkban is. Abban az esetben, ha már kifejlett fekélyekkel, vagy erős gyomornyálkahártya gyulladással küzd, először csak a hioszi mastichát alkalmazza, az almaecetet leghamarabb 10 nap elteltével emelje be a kúrába.

További információk

FIGYELMEZTETÉS:

6 éven aluli gyermekek, várandós és szoptató nők csak orvosi utasításra használhatják. Alacsony vérnyomás esetén illetve vérnyomáscsökkentő gyógyszer együttes használata esetén legyen körültekintő. A kioszi masticha meggátolja az LDL koleszterin oxidációját és annak erekben történő későbbi lerakódását, ezzel közvetlen csökkenti a magas vérnyomást. Gyanta allergia esetén fogyasztása szintén nem ajánlott. Probiotikummal dúsított kioszi masticha – Masticha Active probiotikus élesztőt tartalmaz, mely használata centrális érkatéterrel rendelkező páciens esetében nem ajánlott.

Alap masticha kúra termékről 4 értékelés

 1. Ilona P. (megerősített tulajdonos)

  Egy kúra után negatív lett a helicobakter tesztem.

 2. Ilona (megerősített tulajdonos)

  A Masticha active terméket 2 éve vásárolom. Nagyon elégedett vagyok vele, mert a teszttel kimutatott helikobakter pilorimat teljesen megszűntette.
  Azóta az emésztés karbantartására, puffadás megelőzésére szedem
  Az egyik családtag az 1. dobozzal szedi reflux ellen. 1 hét után már jobban érzi magát!?
  Másoknak is szívből ajánlom a terméket!

 3. Tünde (megerősített tulajdonos)

  A kúrát követően javult az állapotom, de a teljes siker érdekében meg kell ismételni. Ez lehet, hogy az én hibám, mert sajnos nem figyeltem eléggé, hogy étkezés előtt 20 perccel vegyem be, és előfordult, hogy evés után jutott eszembe. Legközelebb biztos, hogy minden nap betartom az előírást.

 4. Lászlóné Harasta (megerősített tulajdonos)

  A második kúra vége felé járok és nem fáj a gyomrom.Az elsőkúra után negatív lett a tesztem, de hamarosan újra fájni kezdett a gyomrom, ezért szedem újfent a Masticha-t. Remélem a kúra végeztével megszünnek a problémáim!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

0