50 napos kezelés az immunitás támogatására minden életkorban, aktív emberek és idősek számára. Kezelés vásárlásával akár 26 eurót megtakaríthat. " /> Három természetes terméket tartalmaz: Masticha Vena, Masticha Active és Natura Biotika rostkomplexet. Ezek a termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek természetes módon erősítik az immunrendszert.Extra ajándék: almaecet

Komplett kezelés az immunitás erősítéséhez

42 900 Ft

Cikkszám: 832 Kategóriák: , , ,

50 napos kezelés az immunitás támogatására minden életkorban, aktív emberek és idősek számára. Kezelés vásárlásával akár 26 eurót megtakaríthat.

Három természetes terméket tartalmaz: Masticha Vena, Masticha Active és Natura Biotika rostkomplexet. Ezek a termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek természetes módon erősítik az immunrendszert.

Extra ajándék: almaecet

> A termék raktáron van
> Csomagszállítás 2-4 nap
> 17500HUF feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

Leírás

Természetes kezelés az immunitás erősítéséhez

A kezelés három természetes táplálékkiegészítőből áll – Masticha Active, Masticha Vena és Natura Biotika egyedi rostkomplexből.

Mindenkinek alkalmas, aki testének természetes anyagokat szeretne adni, amelyek támogatják a test egyes szerveit. Alkalmas mindenki számára, aki teljesen és hosszú ideig szeretne gondoskodni egészségéről.

Kinek alkalmas a kezelés?

A természetes kezelés az immunitás erősítéséhez azoknak szól, akik/akiknek:

  • gyenge az immunitásuk
  • súlyosabb betegségekben szenvednek és segíteni szeretnének a testüknek a harcban
  • vírusos vagy bakteriális megbetegedés ellen szeretnének harcolni
  • szeretnék megerősíteni az emésztésüket
  • komplex módon szeretnének gondoskodni az egészségükről
  • meg akarják védeni magukat a szív- és érrendszeri betegségektől

Nincs mellékhatása, és minden korosztály fogyaszthatja. Időseknek is alkalmas.

 

Miért szükséges megerősíteni az immunitást?

Az immunitás különféle okokból gyengülhet. A leggyakoribbak a rossz életmód, a stressz, az ételek helytelen összetétele. Az olyan személy, akinek gyenge immunitása van, gyakran beteg, gyengének érzi magát, és még a gyakori betegségek is nehezebb folynak le náluk. Emésztési problémák is gyakran adódnak ezekhez a problémákhoz – mert az immunitás a gyomorban és a belekben alakul ki.

Egy erős és egészséges test könnyen kezelheti a vírusokat, baktériumokat és a stresszt.

Ezért két terméket választottunk ebbe az immunitás erősítő kezelésbe – amelyek mindegyike a test különböző részeire hat.

Masticha Vena

Hogyan támogassuk az egészséget természetes módon?

A természetes kezelés a következő lépésekben zajlik:

  1. Masticha Active: a híoszi masticha tartalmának köszönhetően segíti a gyomor és az emésztőrendszer megfelelő működését. Az egészséges gyomorban megfelelően kialakul az immunitás. A Masticha Active a Saccharomyces Boulardii barátságos aktív élesztővel és a Lactobacillus reuteri DSM17648 speciális baktérium törzzsel van gazdagítva.
  2. Masticha Vena: természetes termék, amely polifenolokat és flavonoidokat tartalmaz. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a felső és az alsó légutak egészségéhez (kivonat az olajfa leveleiből és gyümölcseiből). A Masticha Vena-ban található piperin aktívan hat a mikrobák és paraziták ellen, támogatva ezzel a test általános immunitását. A piperin szintén hozzájárul a máj megtisztításához és támogatja annak aktivitását. A gránátalmakivonat számos vírus és baktérium ellen hat, és szelektív antibiotikumként is működik.
  3. Rostpótolás: Elegendő mennyiségű rost pozitív hatással van a mikrobiom minőségére, amely felelős a szervezet általános immunképességéért. A Natura Biotika rostkomplexben öt fajta rostot kombináltunk – akácrost, vörösfenyő, vörös szil, orvosi ziliz és psyllium. Ezeknek az oldható rostoknak immunmoduláló hatása van, és prebiotikumként is működnek. Ezenkívül jótékony hatással vannak a koleszterinszintre, és eltávolítják az emésztetlen anyagokat az emésztőrendszerből.

 

A kezelés ezeken a termékeken kívül egy ajándékot is tartalmaz: almaecet.

Az immunerősítő kezelés adagolása

Az első 18 napos fogyasztás: Vegyen be 2 kapszula Masticha Active-ot naponta 3x étkezés előtt.

A Masticha Active fogyasztásának befejezése után folytassa a Masticha Vena fogyasztását: 2 kapszula naponta háromszor.

A kezelés 50 napos használatra van szánva.

Kemoterápiás kezelés alatt álló embereknek konzultálniuk kell orvosukkal a Masticha Vena fogyasztásával kapcsolatban.

Akik vérhígító gyógyszereket szednek – lépjen velünk kapcsolatba e-mailben

A Natura Biotika fogyasztása

Natura BiotikaNaponta kétszer fogyasszon 1 adagolónyit (10ml)

Elkészítési utasítás: Egy adagolónyi rostot keverjen össze 2dl langyos vízzel és igya meg. A rostot hozzáadhatja zabkásához, joghurthoz vagy smoothiehoz is.

Fontos, hogy a Natura Biotika fogyasztása alatt fenntartsa az elegendő folyadékbevitelt. A rost kötő tulajdonságokkal rendelkezik és csökkentheti más gyógyszerek felszívódását. Azt javasoljuk, hogy fogyassza legalább 30 perc eltéréssel más gyógyszerektől.

Az almaecet fogyasztása

almaecetAz almaecet rendszeres ivása támogatja az emésztő enzimek kialakulását.

Egy kiskanálnyi almaecetet egy pohár langyos vízben elkeverve fogyasszon reggel éhgyomorra.

 

0