fbpx

Teljeskörű masticha kúra

57 850 Ft 45 900 Ft

Kedvezményes csomag egy olyan masticha kúrával, mely használata gyomorpanaszok és Helicobacter pyroli túlszaporodása esetén ajánlott. A csomag tartalma:

3x Masticha Active
3x Masticha kristályok

+ ajándék:

bio almaecet

10x Masticha rágógumi(5x citromos, 5x mentás ízben)
2x Helicobacter pylori teszt

> A termék raktáron van
> 24 órán belüli csomagfeladás
> 17500HUF feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

Leírás

Mi a komplex masticha kúra?

Komplex masticha kúra egy különböző masticha termékekből álló csomag. Ezt a kúrát különböző gyomorbántalmak és gyomorproblémák során javallott folytatni, mivel különböző masticha készítmények segítségével komplex hatást érhet el az emésztőrendszerben a szájüregtől kezdve egészen a gyomorig.

Mire szolgál a komplex masticha kúra?

komplex masticha kúra főként különböző emésztési és gyomorbántalmak javításában jeleskedik, melyekből kiemelnénk a következőket:

Miért válassza a komplex masticha kúrát?

A komplex masticha kúra leginkább olyan embereknek ajánlott, akik hosszútávú emésztési-és gyomorbántalmakkal küzdenek és akiknek fontos a saját egészségük. A komplex masticha kúra a chiosi mastichából készített leghatékonyabb termékekből áll és a vásárlók által megbízhatónak választott természetes terapeutikus módszerek közé tartozik.

A komplex masticha kúra adagolása és a használat ideje

 •  3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas
 •  4 és 5 éves gyermekek, terhes és szoptató nők: csak az orvosával folytatott konzultációt követően használható
 •  6 és 10 éves gyermekek: az ajánlott adagolás 2 x 1 kapszula
 • 11 és 14 év közötti gyermekek: az ajánlott adagolás 3 x 1 kapszula
 •  15 éves és idősebbek: az ajánlott adagolás 3 x 2 kapszula (alap adagolás)

Az ajánlott napi 3x 2 kapszula adagolással ez a masticha kúra csomag 50 napos használatra elegendő, ez az optimális idő az eredmények elérésére.

Kiegészítő információk a komplex masticha kúrához

A komplex masticha kúra előnyei

természetes terápia orvosi segítség és kémiai antibiotikumok nélkül

✓ a helicobacter jelenlétének kimutatása két kontrollteszt segítségével akár otthona kényelmében is

✓ komplex hatás az emésztőrendszerre és az aztérintő betegségekre

✓ előnyös ár

A masticha kúra tartalma

A masticha kúra tartalma:

3 x masticha active3x Masticha Active – természetes antibiotikum probiotikummal.

Eredeti híoszi masticha a Saccharomyces Boulardii barátságos élesztő aktív kultúrájával és a Lactobacillus reuteri DSM17648 törzs speciális törzsével dúsítva. Egyedi termék kivételes összetétellel.

 

Masticha kristályok

 

3x Masticha kristályok – elsősegély a szájüreg és gyomor fertőzéseinél. A masticha kristályok rágása a legtermészetesebb módszer, amivel felszabadíthatja belőlük a gyógyhatású anyagokat. A Pistacia lentiscus gyantájának antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, mely jótékonyan hat a szájüreg egészségére és az emésztőrendszerre.

 

 

Továbbá ingyen hozzájut:

almaecet

 

BIO almaecet

 

 

 

 

10x Masticha rágógumi  5x citrom 5x menta az egésznapos védelemért a baktérumokkal szembern és a szájüreg gyulladásai ellen.

 

 

 

 


helikobakter pylori teszt

2x Ecoteszt, nagy érzékenységgel bír a Helicobacter pyroli vizsgálatára a székletből, így otthon is letesztelheti a jelnlétét otthona kényelmében akár 10 perc alatt is.

 

 

 

 

Továbbá 16300 HUF értékü szállítást  ingyen kínáljuk.

 

 

A komplex masticha kúra nem Önnek való? Akkor válasszon egyéb termékeink közül.

Alap masticha kúra

Az alap masticha kúra a komplex masticha kúrához hasonlóan egy csomag a leghatékonyabb masticha termékekből (3x Masticha Active) és két helicobacter tesztből. Az alap masticha csomag nem tartalmaz masticha rágógumit vagy masticha kristályokat, így megfelelő műfogsorral rendelkező emberek számára is, akiknek a rágnivaló termékek nem ideálisak.

További információk

FIGYELMEZTETÉS:

6 éven aluli gyermekek, várandós és szoptató nők csak orvosi utasításra használhatják. Alacsony vérnyomás esetén illetve vérnyomáscsökkentő gyógyszer együttes használata esetén legyen körültekintő. A kioszi masticha meggátolja az LDL koleszterin oxidációját és annak erekben történő későbbi lerakódását, ezzel közvetlen csökkenti a magas vérnyomást. Gyanta allergia esetén fogyasztása szintén nem ajánlott. Probiotikummal dúsított kioszi masticha – Masticha Active probiotikus élesztőt tartalmaz, mely használata centrális érkatéterrel rendelkező páciens esetében nem ajánlott.

Teljeskörű masticha kúra termékről 6 értékelés

 1. Valentina Karkus (megerősített tulajdonos)

  Meglepően hatékony!

 2. Antalné D. (megerősített tulajdonos)

  Három hete szedem a Masticha kapszulát és használom naponta a kristály formában rágható eredeti gyantát. Az első pár nap használata után egyértelműen éreztem jótékony hatását. Felszaporodott helicobaktert állapítottak meg a labor vizsgálattal, a gyomor tükrözés is vissza igazolta a bakteriális gyulladás jelenlétét. Nagyon jól érzem magamat, elmúltak a kellemetlen tünetek. Végig csinálom az 50 napos kúrát, mindenkinek ajánlom, hogy emésztési panaszok esetén próbálja meg a Masticha segítségét!

 3. Lajos (megerősített tulajdonos)

  Három hete szedem, de semmit nem segít!

 4. Bernadett (megerősített tulajdonos)

  2 hete szedem, eddig jó. A kúra után tudok többet mondani róla.

 5. Bernadett S. (megerősített tulajdonos)

  Harmadik hete tart a kúra, a reggeli-esti gyomorégések szinte teljesen megszűntek. Az emésztésre kiemelkedő hatással van. Protonpumpa gátlók szedését abba tudtam hagyni a kúra hatására.

 6. Annamária (megerősített tulajdonos)

  Nagyon elégedett vagyok a termékkel.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0