Támogassa az égészségét természetes módon

Legjobb minőség
Expressz kiszállítás
Pénzvisszaváltási garancia

Termékek megtekintése

Válasszon terméket a hatásterületnek megfelelően

Magyarországon a Hioszi masticha egyetlen szabadalmaztatott árusítója.

Masticha.hu termékek kizárólag az eredeti Hioszi mastichát tartalmazzák.

Az APOTHECARY cég, amely a Masticha.hu weboldalt üzemelteti a Híoszi Masticha termelők szövetségének http://www.gummastic.gr/ határozata értelmében felhatalmazott és szabadlmaztatott partner.

Ismerjen meg minket

A legelején a mastichát csak a barátaimnak és imerőseimnek ajánlottam. Azokban az időkben nem volt egyszerű beszerezni a mastichát, ézért fel vettem a kapcsolatot a Híoszi Masticha termelők szövetségével és megvásároltam az első csomag masticha gyanta port. Az érdeklődés egyre nagyobb lett, a masticha jótékony hatása gyorsan terjedt. A barátaim barátai és ismeretlen emberek is felkerestek.

Pavol Bojda zakladateľ firmy Apothecary

Bojda Pavol

APOTHECARY alapítója

Tapasztalatok

A masticha táplálékkiegészítőket vásárlóink ​​ezrei próbálták ki szerte a világon természetes támogató kezelésként. Tudja meg, hogyan segített az egészségük javításában.

Gyors házhozszálítás. A masticha jótékony hatását már 3 nap után éreztem. Helyre hozta az emésztésemet és a gyomorfajdalmaim is elmúltak.
Mária L. | 54 éves
A Masticha Vena teljesítette az elvárásaimat. Köszönöm hogy olyan étrendkiegészítőket forgalmaznak, amelyek igazán hatásosak. Csak ajánlani tudom.
Anna B. | 61 éves
Masticha Active megoldotta a pattanásos bőrproblémámat, ezen kívül javított az emésztésemen, ajánlom mindenkinek aki ki szeretné tisztítani a szervezetét.
Katka Z. | 30 éves
Végre elmondhatom hogy az emésztésem rendben van. Ez a termék számomra csoda. Még egyszer köszönöm.
Richard P. | 38 éves

Az összes vélemény megtekintése