Szűretlen, pasztőrözetlen (2%) - ökológiai (vegyszermentes) termelésből származó szlovák alma minőségi almamustjából helyileg előállítva. " /> bio almaecetTámogatja a gyomornedv képzést, ezzel javítva a masticha terápia hatását.

Bio almaecet

1 950 Ft

Szűretlen, pasztőrözetlen bio almaecet (2%) – ökológiai (vegyszermentes) termelésből származó szlovák alma minőségi almamustjából helyileg előállítva.

Támogatja a gyomornedv képzést, ezzel javítva a masticha terápia hatását.

> A termék raktáron van
> Csomagszállítás 2-4 nap
> 17500HUF feletti rendelés esetén ingyenes szállítás

Leírás

BIO almaecet

Az almaecet az almák erjedése során jön létre. Ez az ital egyedi tulajdonságainak köszönhetően már több mint 400 éve ismert. Bioerjedés során az almaecet megőrzi a szervezet számára fontos enzimek, vitaminok és ásványi anyag sokaságát. Ezen hatóanyagok megőrzése szempontjából kulcsfontosságú az almaecet szűretlen és pasztőrözetlen jellegének megőrzése. Az esetleges üledékképződés nem rontja a termék minőségét, csak annak természetes jellegét mutatja.

Mire használható az almaecet

Külsőleg és belsőleg is felhasználható. Az almaecet egészségre gyakorolt kedvező hatása leggyakrabban a következő területeken hasznosítható:

  • támogatja az emésztést– az almaecetben található enzimek serkentik a gyomornedv képzést, csillapítják az emésztőrendszer gyulladását, megújítják a bél mikroflóráját és visszaállítják a széklet minőségét
  • erősíti a kioszi masticha egészségre kifejtett hatását– ahhoz, hogy a kioszi masticha maximálisan kifejtse a hatását, elengedhetetlen a minőségi gyomornedv képzés, melyet az Albacete biztosít
  • csökkenti a magas koleszterin- és vércukorszintet– az almaecet ecetsav tartalma lebontja a bőr alatti zsírszöveteket és felszabadítja az erekből a koleszterint
  • tisztító és vízhajtó hatása van a húgyutakra– az ecetsav megtisztítja a húgyutakat és a veséket, ezáltal felgyorsítja a szervezetben feleslegesen felgyülemlett víz távozását és megszünteti a húgyúti fertőzéseket
  • erősíti az immunrendszert– az almaecetben található számtalan enzim, vitamin és ásványi anyag kedvezően hat az egészségre és a szervezet ellenállóképességére.

Miért válassza termékünket?

Kiváló minőségű szűretlen, pasztőrözetlen, vegyszer- és tartósítószermentes bio almaecet ről van szó. Az egészséges szervezet számára fontos enzimek, vitaminok és ásványi anyag sokaságáttartalmazza. Helyileg előállított almaecet. Már az almák termesztése során is kerülve van a vegyszerek és almák növekedését segítő szerek alkalmazása. Az almaecet alapját képező almák ismert szlovák termelő Lívia nevezetű gyümölcsöséből származnak.

Adagolás

Használja kétszer naponta, oldjon fel 1-2 teáskanál almaecet 2 dcl vízben. Használja étkezés előtt, ideális esetben mastichával együtt. Hosszútávú alkalmazása javasolt.

További információk

Kötet

250ml

Gyártó

SadLivia, Kolíňany (SR)

0